Paardenkliniek Buitenzorg
06-50292092/0481-461657

Chiropractie.


Voor chiropractie en fysiotherapie werken wij samen met Erik-Jan van der Eijk.

Erik-Jan is zowel humaan fysiotherapeut als dierfysiotherapeut.

Daarnaast is hij FES gecertificeerd chiropractor en heeft hij een opleiding dry-needling gevolgd.


Dankzij zijn achtergrond als ruiter en zijn diepgaande kennis van hoe een paard hoort te bewegen, een uitgebreid vraaggesprek en gedegen onderzoek kan hij inventariseren waar klachten van een patiënt zijn ontstaan.


Eventuele klachten zijn vaak op verschillende manieren te beïnvloeden. Als therapeut maakt hij veelal gebruik van oefentherapie, massagetechnieken, mobilisatie en manipulatie van gewrichten enzovoort.


Daarnaast wordt uiteraard aandacht besteed aan blessurepreventie en management, correctie training en de opbouw daarvan en de invloeden van ruiter/amazone.


Erik-Jan is iedere woensdag aanwezig op Paardenkliniek Buitenzorg. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met hem opnemen.


Via onderstaande button kunt u een afspraak aanvragen. Dit is alleen maar mogelijk op woensdag. Probeer zo uitgebreid mogelijk uw probleem te omschrijven.Kunt u niet op korte termijn terecht via de afsprakenserver, gebruik dan onderstaand formulier om uw afspraak op een andere tijd en datum in te plannen.